---------------------------------------------------------------------------------Follow my blog with Bloglovin

Wednesday, August 1, 2012

The boy who trapped the sun


Pictures from yesterday.



8 comments:

  1. Hej Nivikka tusind tak for din kommentar på min blog! Er vildt glad for at du synes godt om da min blog og det at tage billeder betyder rigitg meget for mig :) ! Din blog ser også vildt spændende ud og du tager også fede billeder. Tænkte på om du havde lyst til at følge mig via blogger ? Gad også rigtig gerne følge dig men kan ikke finde ud af hvor jeg kan gøre det henne fordi dine læsere ikke står vist på din blog :(

    Forresten spurgte du mig om hvordan jeg havde gjort sådan at man ikke kan kopiere fra min blog, her finder du forklaringen :

    http://silleagerskov.blogspot.dk/2012/07/en-uge-i-polen.html

    Det var en anden jeg fik forklaringen fra og hendes forklaring står som kommentar til det overstående linket indlæg :) Håber du finder ud af det, ellers skriv endelig!!
    Knus Sille

    ReplyDelete
  2. Halløj! Hvor skønt at det glæder dig :D Jeg følger dig skam allerede via blogger, det mener jeg da vist jeg gør? Tjekker lige op på det :) Jeg er ked af det med læserne, jeg er ikke sikker på hvad der er gået galt.. Men jeg kan ikke tilføje den gaged mere, den skriver at jeg skal 'rette fejlende i scriptet' først, eller sådan noget :( Jeg arbejder på problemet!

    ReplyDelete
  3. I love the mood in those pictures :)

    ReplyDelete
  4. http://belladotte.blogspot.dk/2012/07/faste-lser-tilbage-igen-lsning.html
    Tjek det her ud det kan måske hjælpe dig.

    ReplyDelete

►►I appreciate and read every little comment!